Aktivitetsdag och loppis hos Svalorna!

Skrivet av Praktikant

Svalornas första källarloppis närmar sig med stormsteg! Lördagen den 28 februari, kl 10-16, är det dags för nyinvigning av Svalehuset på Spolegatan 5 och vi firar med en massa aktiviteter. Vi har renoverat och gjort iordning huset, som nu rymmer flera spännande organisationer, plats för möten och evenemang samt en loppis i källaren.

Våra hemkomna praktikanter från Indien och Bangladesh kommer även att finnas på plats för att dela med sig av sina historier och erfarenheter från praktiktiden och sitt arbete med våra partner-organisationer i Indien och Bangladesh! Klockan 11, 13 0ch 15 berättar praktikanterna mer om sina upplevelser, men de finns på plats i praktikantfåtöljen under hela dagen. Du kan också få reda på mer om Svalornas praktikprogram, genom vilket vi till hösten kommer att skicka 14 praktikanter till partnerorganisationerna i Indien och Bangladesh.

Passa på att mumsa på rättvisemärkt fika, tävla om snygga tygpåsar och få reda på mer om hur du kan engagera dig i loppis och återbruksverksamheten.

I loppisen hittar du dessutom ett stort utbud av roliga fynd!

Kom och fynda, prata med våra praktikanter och spendera en inspirerande dag med oss på Svalorna! Loppisen äger rum på Spolegatan 5 i Lund, mellan klockan 10-16 lördagen den 28e februari!

Välkommen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>