Bli volontär i Svalornas loppis!

Skrivet av Praktikant

Vill du engagera dig praktiskt för en mer hållbar och rättvis värld? Då är detta din chans! Svalornas loppis drivs numera av ideella krafter, vilket betyder att vi behöver din hjälp att sortera varor, prismärka och bemanna loppisen.

En lördag per månad slår Svalornas loppis upp dörrarna och vi är nu i full fart att planera och förbereda inför nästa loppis som är den 28e mars klockan 10.00 – 16.00. Alla inkomster från loppisen går som vanligt till biståndsarbetet i Indien och Bangladesh, samtidigt som återbruk är en viktig väg mot mer hållbara livsstilar här i Sverige. Därför vill vi nu få kontakt med engagerade volontärer som kan hjälpa till att förbereda och genomföra loppisar. Det innebär bland annat att sortera varor, arrangera och ställa upp saker i butiken och att vara med och anordna de aktiviteter som sker i samband med loppisarna. Under loppisen i februari föreläste våra återvändande utlandspraktikanter och framöver kommer det att bli allt från omställningsbrunch till barnteater i huset samtidigt som loppisen är öppen.

Loppisgruppen kommer att träffas varannan onsdag mellan klockan 16.00-19.00 med start nu på onsdag 11 mars. Då kommer vi att berätta mer om Svalorna, hur du kan engagera dig och sätta igång med det praktiska kring att förbereda nästa loppis.

The Swallows information work. Photo: Ola Hamberg.

Varmt välkommen!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>