Ditt företag kan bekämpa fattigdom

och orättvisor tillsammans med Svalorna


Svalorna har i över 50 år kämpat för global rättvisa. Vår vision är en rättvis värld, fri från fattigdom, där människor med makt att påverka sina egna liv lever i solidaritet med varandra och i ett långsiktigt, hållbart samspel med naturen. Nu kan ditt företag stödja oss i arbetet mot detta mål! Företag kan på många sätt vara med och bidra till vårt arbete. Varje liten summa och insats gör stor skillnad. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar till ditt företag för att tillgodose er vilja att göra en handling som leder till en långsiktig förändring för marginaliserade grupper och för en hållbar utveckling. Idag har företag möjlighet att bli företagsvän, företagspartner eller företagsvän som en del av det ekologiska näringslivet. Möjligheterna är många, det är bara en fråga om er vilja!


Svalorna har fyra program i Indien, tre i Bangladesh och bedriver ett löpande miljö- och påverkansarbete i Sverige . Om något särskilt område passar extra bra in på ert företags verksamhet, eller bara ligger er lite närmare hjärtat, så kan ni rikta ert stöd till ett eller flera program. Om inga speciella önskemål framförs går pengarna till den verksamhet där de mest behövs.

I Indien finns programmen från norra till södra delen av landet och handlar om matsuveränitet, skogsrättigheter, daliters rättigheter och miljö. Läs mer om Svalornas program i Indien här.

I Bangladesh handlar programmen om bönders rättigheter, jämställdhet och kvinnors rättigheter samt klimatfrågor. Läs mer om våra program i Bangladesh här.

I Sverige arbetar Svalorna med miljöfrågor och opinionsbildning kring hållbar utveckling. Detta dels genom vår Second Hand-butik och dels genom olika kampanjer. 2011-12 driver Svalorna en kampanj som går under namnet ekologiska fotavtryck. Läs mer om vårt Sverigearbete här.


Företagsvänner

Vill ditt företag vara med och stödja Svalornas arbete? Bli då företagsvän! Läs mer om vad det innebär att vara företagsvän till Svalorna

Företagsvänner


Företagspartners

Vill du ha ett närmare och mer djupgående samarbete med Svalorna? Bli då vår företagspartner och därmed officiell sponsor till Svalornas verksamhet!

Företagspartner


Ekologiska Näringslivet

Företag med tydlig ekologisk profil kan vara företagsvänner som en del av det “Ekologiska näringslivet”. Läs mer om vad det innebär att vara en del av det ekologiska näringslivet.

Ekologiska näringslivet


Andra samarbeten

Svalorna samarbetar med företag på olika sätt. Det kan exempelvis handla om gemensamma kampanjer, julgåvor m.m. Läs mer om andra former av samarbeten

Andra samarbeten


 

 

 

VÅRA FÖRETAGSVÄNNER

Ett särskilt tack till de företag som stödjer Svalornas verksamhet med en insats på 12 000 kronor eller mer 


 

 

 

 

 

 


 

Se alla våra företagsvänner här


För frågor eller idéer kring företagssamarbeten,
ring Saman Saidi på 046 -12 10 05 eller maila info@svalorna.org

Läs Svalornas riktlinjer för intern och extern insamlingsverksamhet här.