Privatpersoner

Engagerade människor är avgörande för Svalornas arbete. Vi välkomnar dig som vill bidra med din tid, ditt engagemang och/eller med en gåva!

 

 

Bli medlem eller stödmedlem

Visa ditt stöd för Svalorna genom att bli medlem. Du väljer själv om du vill bli medlem i Svalorna och ha en aktiv möjlighet att påverka arbetet, eller om du vill agera som stödmedlem och istället stödja med en månadsgåva.

Som medlem får du Svalornas tryckta medlemsblad ett flertal gånger om året, vårt digitala medlemsbrev och möjligheten att delta i många olika aktiviteter. Medlemskap kostar 240 kr per år och du blir medlem genom att betala in summan via Plusgiro, Swish eller Autogiro. För att spara naturresurser och föreningens administration så ser vi gärna att medlemsavgiften betalas via autogiro.

Plusgiro: 90 12 34-5
Skriv “Medlemskap” eller “Stödmedlemskap”, namn, adress och gärna e-postadress i meddelandefältet.

Autogiro (minst 20 kr/mån)
Skriv under blanketten digitalt här, eller ladda ner blanketten för utskrift här, och posta det sedan till vår adress nedan. OBS: Vi behöver din autogiroblankett med din underskrift i original.

Svalorna Indien Bangladesh
Spolegatan 5
222 20 Lund.

Swish:
Swisha 240 kr till nr: 123 90 12345. Skriv “Medlem” eller “Stödmedlem” följ av personnummer och namn. Bor du på en adress som du inte är folkbokförd på, ber vi dig att istället lämna ditt namn och telefonnummer, så ringer vi upp dig för att få din rätta adress.

 

Ge en minnesgåva

Ge en gåva till minne av en avliden anhörig.

Just nu har vi tyvärr inget fungerande formulär här på hemsidan för minnegåvor, vänligen ring 046-12 10 05 så hjälper vi dig.

Om begravningsannons och/eller begravningen sköts av Fonus så går det att ge en minnesgåva direkt via Fonus Minnessidor på: www.minnessidor.fonus.se

 

Ge en gåva

Svalorna är en ideell förening och vårt arbete i Indien och Bangladesh är beroende av de gåvor vi samlar in. Nedan kan du se vilka olika sätt du kan ge din gåva:

Swish
Swish:a valfritt belopp till 123 90 12345. Skriv “Gåva” i kommentarsfältet.

Plusgiro: 90 12 34-5
Ge valfri gåva och skriv “Gåva” i meddelandefältet.

SMS
Sms:a “SvalornaIB” till 729 70  så skänker du 50 kr till Svalornas arbete.
Sms:a “Svalorna IB 100″ till 729 70  så skänker du 100 kr till Svalornas arbete.
Sms:a “Svalorna IB 200″ till 729 70  så skänker du 200 kr till Svalornas arbete.

Stöd oss gärna genom att bli månadsgivare via autogiro. Se ovan under rubriken “Bli medlem eller stödmedlem” hur du gör för att bli månadsgivare.

 

Bli aktiv

Delta på våra aktiviteter! Svalorna anordnar regelbundet föreläsningar, seminarier och andra utåtriktade aktiviteter. Håll utkik på hemsidan eller anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev via e-mail. Maila info@svalorna.org

Vår secondhand-butik drivs till stor del av frivilliga och intäkterna går till Svalornas verksamhet. Hjälp till att sortera prylar, stå i kassan, prismärka och sortera varor samt med marknadsföring och utformning av butiken! Hör av dig till secondhand@svalorna.org

 

 


Godhandling.se
Svalorna är ansluten till Godhandling.se. Det är en hemsida där de flesta kända nätbutikerna och ideella organisationerna är samlade. När du ändå ska handla på nätet gör det via godhandling.se så betalar företaget endel av summan till Svalorna. Läs mer om Godhandling.se här.

Svalorna har 90-konto vilket innebär att vi kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Läs mer om vad det innebär här.