God Handling

Foto: Saman Saidi

 

God handling

Nu kan du stödja Svalorna när du handlar på nätet - utan att det kostar dig något extra!

 


Svalorna har precis anslutit sig till Godhandling.se vilket innebär att du nu kan bidra till en bättre värld medan du handlar på nätet. Sajten samarbetar med ett hundratal välkända nätbutiker och stödjer ett antal olika svenska ideella organisationer som innehar godkända 90-konton. När du handlar på nätet gör det via godhandling.se så betalar företaget du handlar från beroende på ditt köp en summa till Svalorna Indien Bangladesh. Bakom hemsidan Godhandling.se står Zappa Event. De arbetar med socialt ansvarstagande i företag genom att utveckla samarbeten med välgörenhet och föreningsliv.

De flesta kända nätbutikerna är anslutna så oavsett om du ska köpa en bok, cd-skiva eller kanske beställa en resa så finns ett stort utbud av affärer att välja på. Några exempel på butiker som är anslutna är Apple Store, Bokia, CDON.COM, InkClub, NetOnNet, Ving, Ellos och många fler.

Det är väldigt enkelt att handla via godhandling.se och trestegsmetoden.
1. Börja med att surfa in på godhandling.se och sök efter den butik eller produkt du vill handla.
2. Därefter väljer du den organisation du vill att företaget ger ditt stöd till. Här rekommenderar vi dig att välja Svalorna Indien Bangladesh (du kan givetvis välja någon annan organisation att stödja.)
3. Därefter klickar du på knappen ”gå till butiken” och handlar det du hade tänkt. Hur mycket som skänks av företag visas tydlig vid köpet.

Du kan också ladda ner programmet God Påminnelse för att påminna dig själv om att göra dina inköp via Godhandling.se. God Påminnelse påminner dig om att välja Godhandling när du besöker en butik hemsida som äf ansluten till Godhandling. Tyvärr funkar det här påminnelseprogrammet endast genom webbläsaren Explorer. Men version för firefox är på väg. Ladda ner påminnelseprogrammet här.

Om du handlar via nätet så gör det via Godhandling.se och ge ert stöd till oss!

Klicka dig vidare till Godhandling.se här eller klicka på bannern högst upp.

Om du har några frågor kring godhandling
ring Saman Saidi på 046 -12 10 05 eller maila saman.saidi@svalorna.org