Nytt år nya tag!

Skrivet av Praktikant

Det är ett nytt år med nya möjligheter och projekt! På Svalorna fortsätter vi att tillsammans med våra partnerorganisationer att arbeta mot ett mera jämställt och hållbart samhälle och för att förbättra livet för marginaliserade och stigmatiserade grupper i Indien och Bangladesh. Vi har även välkomnat hem praktikanter tillbaka till Sverige från Indien och Bangladesh. Deras resor kan ni läsa om på våra praktikantbloggar Indienbloggen.org samt Bangladeshbloggen.org.

Svalorna Indien Bangladesh kommer under fredagen den 30e januari medverka på Lunds Universitets hälsningsgille! Det kommer finnas möjlighet att prata med oss som arbetar här och få reda på mer om vad det är vi faktiskt arbetar med. Det kommer även finnas möjlighet för information angående den informatörsutbildning vi varje termin anordnar!

Kom gärna förbi och prata och fördjupa dig i vilka möjligheter du har att bidra med något inom Svalorna!

 

Informatörsutbildning 17 februari/february:

Känner du att du brinner för att göra något positivt för miljön? Svalorna Indien Bangladesh  kommer under våren hålla i en heldags informatörsutbildning med fokus på hur man kan minska det Ekologiska Fotavtrycket! Denna informatörsutbildning är gratis mot förutsättningen att du sedan håller i två seminarier i ämnet. Känner du att detta är något för dig? Anmäl dig då till evelina.palm@svalorna.org eller kom till vår monter på Lunds Universitets Hälsningsgille!

Run to India:

Vår kampanj för Run To India är i full gång! Hittills har vi samlat in över 2000 kronor och kommit en bit på vägen! Det är dock långt till Indien och vi behöver din hjälp! Känner du att du behöver en push i din träning och vill bidra till något bra, gå då in på charity.org och skapa dig en profil och uppmana alla du känner att hjälpa dig springa till Indien!

Skrivet av Evelina

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>