Premiär för Svalornas loppis!

Skrivet av Praktikant

I helgen öppnade vi dörrarna för den alla första källarloppisen av många att komma! Detta var premiären för vår loppis efter att vi stängde ner vår Second Hand affär, och fler är planerade i framtiden!

Utöver vår loppis anordnade vi en aktivitetsdag med pyssel, fika och föreläsningar. Dagen till ära hade vi besök av våra utlandspraktikanter som kom tillbaka från sina uppdrag i Indien och Bangladesh i Januari. Praktikanterna stod för intressanta diskussioner, föreläsningar och bildspel där dem berättade om sitt arbete och sina upplevelser och erfarenheter hos våra partner organisationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I vår pyssel-hörna arbetade vi med vårt sedan innan kända Make & Remake projekt, på tapeten denna gång var att göra om vanligt vitt porslin till något mer färgsprakande! Det bjöds även på fair trade fika, varav mycket var hembakat och som var väldigt uppskattat. Under dagen fanns även chansen att vinna vår snygga tyg-kasse från Ekologiska Fotavtryck, och vinnarna kommer få svar inom kort!

Premiären var efter alla mått en succé, och vi är redan i full gång att planera inför nästa tillfälle som kommer vara Lördagen den 28e Mars klockan 10-16 på Spolegatan 5 i Lund!

Om det finns intresse hos någon att arbeta med oss under våra loppis-dagar och vara med och planera och utforma våra aktivitetsdagar som sammanstrålar med loppis-tillfällerna så får man gärna höra av sig till oss på mejladressen info@svalorna.org
Detta gäller även personer som har saker dem skulle vilja skänka, antingen kan man personligen lämna av dem hos oss under kontorstider, eller så kan man mejla oss på info@svalorna.org.

Text: Evelina Palm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>