Svalorna Indien Bangladesh söker verksamhetscontroller

Skrivet av Arwid

Svalorna Indien Bangladesh är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden organisation förinternationellt solidaritets- och utvecklingsarbete. Vi har arbetat med fattigdomsbekämpning, miljöfrågor, social mobilisering och demokratifrågor i över 50 år. Just nu arbetar vi tillsammansmed 12 partnerorganisationer i Sydasien och har tre kontor (Dhaka, Bangalore, Lund). Du har nu chansen att som controller vara en del av vårt team på kontoret i Lund.

Din uppgift som verksamhetscontroller är att förstärka och utveckla våra system för administrativ och ekonomisk uppföljning. Du arbetar självständigt men i kontinuerligt samarbete medverksamhetsledning och programhandläggare med planering, uppföljning och rapportering av insatser. Tillsammans också med kollegerna på kontoren i Indien och Bangladesh arbetar ni medfinansiell uppföljning av verksamheten och kapacitetshöjande insatser för våra samarbetspartners.

Du har relevant utbildning, företrädesvis inom ekonomi, förvaltning eller juridik. Alternativt har du flerårig arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kompetens. Du talar och skriver engelska obehindrat. Det är meriterande om du har arbetat med internationella utvecklingsfrågor, idéburna organisationer, frivilligarbete och mänskliga rättigheter.

Vi uppskattar om du kan arbeta strukturerat, har ett analytiskt förhållningssätt och förmåga att vidareutveckla system för uppföljning och rapportering. Du gillar att arbeta med både kortsiktiga och långsiktiga mål, har sinne för detaljer men kan också se de större sammanhangen. Vi förutsätteratt du delar vår värdegrund och vision, har god social kompetens och samarbetsförmåga. Arbetet på Svalorna är ett utpräglat lagarbete men kräver samtidigt självständig kreativitet.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år fr o m 2 april med möjlighet till vidareanställning. Den är placerad på vårt kontor i Lund. Arbetet förutsätter då och då resor, både inom Sverige och till Indien och Bangladesh.

För mer information:
Svalornas ordförande Marjo Qvist, marjo.qvist@svalorna.org tel 0733-43 44 42
Nuvarande tjänsteperson Ellen Gustafsson, ellen.gustafsson@svalorna.org tel 046-12 10 05
Verksamhetsledare Birgitta Göranson-Iliste, birgitta.goranson@svalorna.org tel 0705 45 19 35
Du hittar mer om oss och vår verksamhet på www.svalorna.org, på Facebook (SvalornaIndienBangladesh) och på Instagram (svalornaib).

Vi vill ha din ansökan, inklusive CV, referenser och ett personligt brev, per mejl tillverksamhetsledaren (se ovan) snarast dock senast 1 mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>