Vem har makten över framtidens mat?

Skrivet av Arwid

Tillsammans med en rad andra solidaritets- och rättighetsorganisationer lanserar vi nu Matsuveränitetsveckan 2016, den den 12-20 november. Under veckan kommer gäster från Latinamerika, Asien, Afrika, Nordamerika och Europa att delta i föreläsningar, seminarium och debatter på flera platser i Sverige. Gästerna kommer hit i egenskap av småbrukare, akademiker eller som representanter från internationella institutioner och organisationer. De har alla olika bakgrund, kunskap och erfarenheter men delar ett gemensamt mål – att allt fler människor ska uppmärksamma frågor som rör matsuveränitet.

Läs mer om veckan här

2 svar till "Vem har makten över framtidens mat?"

 1. Desiree Koslin säger:

  Hej!

  Jag är medlem sedan en tid tillbaka, och det känns bra. Men jag får aldrig några nyheter eller föreningsblad! Det vore kul att få.

 2. Arwid säger:

  Hej Desiree!

  Självklart ska du få föreningsbladet och alla andra föreningsnyheter! Det är nu fixat och jag har även skickat ett mail till dig. Ber om ursäkt för detta!

  /Arwid på Svalorna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>