Vill du bli informatör?

Skrivet av Cecilia

Nästa vecka går Svalornas populära informatörsutbildning om Ekologiska Fotavtryck av stapeln igen. Det finns bara ett par platser kvar – passa på att anmäla dig om du vill göra en insats för miljön och få en merit inför framtiden!

Om alla hade levt som vi gör här i Sverige hade det krävts 3,5 jordklot. Samtidigt som vi här har ett stort ekologiskt fotavtryck drabbar klimatförändringarnas effekter framför allt fattigare länder i det globala syd. Därför tycker vi att det är viktigt att vi pratar mer om klimaträttvisa och vad vi tillsammans kan göra för att jobba för en mer hållbar värld!

Ett sätt att göra skillnad är att gå vår informatörsutbildning onsdagen den 1:e oktober kl 9-17 i Lund. Heldagsutbilningen är gratis i utbyte mot att du sedan håller minst två workshops i skolor. Under utbildningen får du den fakta och de redskap som du behöver för att själv kunna hålla i workshops och inspirera barn och unga att engagera sig för ett mer klimatsmart liv ochh samhälle.

Anmäl dig senast 25 september till idun.wahlander@svalorna.org.

 

 

 

 

 

 

 

2 svar till "Vill du bli informatör?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>