Svalornas Loppis

Öppettider:

 

Våren 2017:

LÖR 25 FEBRUARI, KL 10-15

LÖR 25 MARS, KL 10-15

LÖR 29 APRIL, KL 10-15

LÖR 27 MAJ KL 10-15 


Svalornas Loppis har öppet sista lördagen i månaden, i Svalehuset på Spolegatan 5. Aktuella datum för loppisen finner du till höger på denna sida. Varmt välkommen!

Mer infon om loppisen, kommande öppettider och volontärmöjligheter hittar du på Loppisens facebooksida här:  Svalorna Loppis >>

 


Återbruk

Återbruk är en viktig del av Svalornas historia och värdegrund. Vi har under flera årtionden drivit second handverksamhet på reguljär basis och kommer även i framtiden att arbeta med återbruk på olika sätt. Detta bland annat genom tillfälliga loppisar i Svalornas hus och genom kampanjen om Ekologiska Fotavtryck, där vi genom informatörsverksamhet inspirerar och engagerar unga till en mer hållbar livsstil.

Svalornas loppis drivs med hjälp av ideella krafter och intäkterna utgör grunden för stödet till verksamheten i Indien och Bangladesh.

Vill du skänka något?
Vi tar tacksamt emot dina hela och rena gåvor, kontakta info@svalorna.org eller ring 046-12 93 26 för information om hur du kan skänka. Vi har möjlighet att hämta men textilier och mindre gåvor tar vi gärna emot i vår container på Spolegatan 5.

Vill du stötta Svalorna?
Svalornas biståndsverksamhet är beroende av medlemmar, volontärer och gåvogivare. Vi söker just nu volontärer som kan vara med och driva loppisverksamheten genom att sortera varor, stå i kassan, utforma butikslokalerna och hjälpa kunder under de månatliga loppistillfällena. Vill du veta mer om hur du kan bli medlem eller engagera dig? Läs mer här eller kontakta oss direkt på info@svalorna.org eller 046-12 93 26.

Här hittar du oss
Svalornas kontor och loppis hittar du på Spolegatan 5 i Lund.
telefon: 046-12 93 26
email: info@svalorna.org

Visa större karta