• Second hand
  • Webbshop

Svalorna Second Hand

Välkommen till vår fina butik på Spolegatan 5 i Lund

På entréplan hittar du kläder, ytterkläder och skor till herr, dam och barn. På detta plan finns även möbler och en del böcker. I vår källarvåning finns böcker, skivor, husgeråd, möbler, textilier, krukor, porslin och köksutrustning. Allt överskott går till vårt utvecklingssamarbete i Indien och Bangladesh.


Öppettider 

Torsdagar 15.00-18.00
Lördagar 11.00-15.00

 

Vill du skänka något?
Vi tar tacksamt emot dina hela och rena gåvor. Textilier och mindre gåvor tar vi emot i vår insamlingscontainer utanför butiken på Spolegatan 5. Större möbler och skrymmande gåvor tar vi helst emot under butikens öppettider, men det går även bra att lämpa in dem övriga tider vid källartrappan på baksidan av huset. Kontakta secondhand@svalorna.org eller kontakta oss på våra sociala medier för information om hur du kan skänka.

Vill du bli volontär?

Svalornas verksamhet drivs i grunden av engagerade medlemmar, volontärer och gåvogivare. Som volontär i butiken är du med och driver second hand-verksamheten genom att sortera varor, stå i kassan, utforma butikslokalerna och hjälpa kunder. Kom in i butiken eller hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta butiken

Telefon: Inget aktivt telefonnummer i dagsläget
Epost: secondhand@svalorna.org

Adress

Spolegatan 5 i Lund.  -> Öppna i Google Maps

Mer info om butiken och kommande evenemang hittar du på butikens sociala medier:
Facebook >
Instagram >