• Webbshop
  • Second hand

Svalorna Second Hand

Välkommen till vår fina butik på Spolegatan 5 i Lund

På entréplan hittar du kläder, ytterkläder och skor till herr, dam och barn. På detta plan finns även möbler och böcker. I vår källarvåning finns husgeråd, större möbler, tyger, skivor, spel, krukor och diverse köksmaskiner och köksutrustning. Allt överskott går till vårt utvecklingssamarbete i Indien och Bangladesh.


Jul på Svalorna 

Varje lördag fram till jul finner du oss här på gården för en mindre julmarknad. Vi bjuder på pepparkakor och glögg! Det kommer finnas en möjlighet att besöka butiken i begränsad form.

Kom och drick glögg, handla hållbara julklappar eller julpynt. Eller varför inte ett presentkort till vår second hand-butik?

Datum: 28/11, 5/12, 12/12, 19/12
Tid: 11.00 – 15.00

Väl mött på hänsynsfullt avstånd!


Vill du skänka något?
Vi tar tacksamt emot dina hela och rena gåvor. Textilier och mindre gåvor tar vi gärna emot i vår insamlingscontainer på Spolegatan 5. Större möbler och skrymmande gåvor tar vi helst emot under butikens öppettider, men vi har även viss möjlighet att hämta upp. Kontakta secondhand@svalorna.org eller ring 046-12 93 26 för information om hur du kan skänka.

Vill du bli volontär?

Svalornas biståndsverksamhet är beroende av medlemmar, volontärer och gåvogivare. Vi söker just nu volontärer som kan vara med och driva second hand-verksamheten genom att sortera varor, stå i kassan, utforma butikslokalerna och hjälpa kunder. Kom in i butiken eller hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta butiken

Telefon: 046-12 93 26
Epost: secondhand@svalorna.org

Adress

Spolegatan 5 i Lund.  -> Öppna i Google Maps

Mer info om butiken och kommande evenemang hittar du på butikens sociala medier:
Facebook >
Instagram >