• Webbshop
  • Second hand

Svalorna Second Hand

Välkommen till vår fina butik på Spolegatan 5 i Lund.

På entréplan hittar du kläder, ytterkläder och skor till herr, dam och barn. På detta plan finns även möbler och böcker. I vår källarvåning finns husgeråd, större möbler, tyger, skivor, spel, krukor och diverse köksmaskiner och köksutrustning.

Allt överskott går till vårt utvecklingssamarbete i Indien och Bangladesh.

Butikens öppettider

Torsdag: 15:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00

Helgdagar 2020

 

Adress

Spolegatan 5 i Lund. Se på Google Maps

Mer info om butiken och kommande evenemang hittar du på butikens sociala medier:
Facebook >
Instagram >

 

Vill du skänka något?

Vi tar tacksamt emot dina hela och rena gåvor. Textilier och mindre gåvor tar vi gärna emot i vår insamlingscontainer på Spolegatan 5. Större möbler och skrymmande gåvor tar vi helst emot under butikens öppettider, men vi har även viss möjlighet att hämta upp. Kontakta secondhand@svalorna.org eller ring 046-12 93 26 för information om hur du kan skänka.

Vill du bli volontär?

Svalornas biståndsverksamhet är beroende av medlemmar, volontärer och gåvogivare. Vi söker just nu volontärer som kan vara med och driva second hand-verksamheten genom att sortera varor, stå i kassan, utforma butikslokalerna och hjälpa kunder. Kom in i butiken eller hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta butiken

Telefon: 046-12 93 26
Epost: secondhand@svalorna.org

Hållbarhet

Gratis mat i butiken

Tillsammans med Food Saving Lund vill vi ta vara på överblivet mat innan den slängs och blir matsvinn. Food Saving Lund samarbetar med bagerier och butiker för att rädda överblivna livsmedel så som bröd, frukt och grönt - innan varorna blir matsvinn.

Välkommen in till butiken under torsdagar och hämta gratis mat.