Digital workshop 6 maj

RE:MAKE. T-shirt blir tygpåse utan ett enda stygn. 

I samband med Hållbarhetsveckan i Lund den första veckan i maj så bjuder Svalorna och ABC in till en digital workshop där du får chansen att göra om en gammal t-shirt till en användbar tygpåse. Inga avancerade sy-kunskaper behövs för att delta, vi kommer att visa metoder som varken kräver nål eller tråd!  

Allt du behöver ha redo hemma är en (gammal) t-shirt, gärna en rak modell i bomull eller bomullsblandning, och en sax (gärna en tygsax). Om du inte har en t-shirt hemma som passar in på beskrivningen så finns möjligheten att hämta en i Svalornas Second Hand-butik på Spolegatan 5. Det kan ni göra mellan 12-16.00 onsdagen den 5 maj. Kom och plinga på dörren bara. 

Utöver att eventet är ett tillfälle för kreativitet och skapande, så kommer vi också att prata om textil och hållbarhet. Vi uppmuntrar alla att dela med sig av sina kunskaper för en medveten och hållbar konsumtion, gärna med exempel på andra DIY (Do it yourself) idéer som du vill tipsa andra om. 

Det kommer även finnas tid att ställa frågor till Svalorna och ABC, om ni skulle vara mer nyfikna på våra verksamheter och hur vi arbetar för en mer hållbar värld. 

 

Datum: 6 maj
Tid18.00-19.00 
Var: Plattformen Zoom, se information nedan
Språk:
Workshopen kommer hållas i en kombination av svenska och engelska

Mötesinformation
https://zoom.us/j/96534686955?pwd=UVdLUjRUUk9GN3hoTzViNmJZTERZUT0
Meeting ID: 965 3468 6955
Passcode: 982616