Svalorna får projektstöd från Grannskapsinitiativet för miljömöten mellan generationer

Svalorna Indien Bangladesh kan nu stolt meddela att Svenska Postkodstiftelsen genom Grannskapsinitiativet stöttar vårt projekt “Miljömöten mellan generationer”.  

Projektet sträcker sig från december 2023 till april 2024 och syftar till att skapa en större gemenskap i vårt närområde i Lund. Svalorna kommer att arrangera tio olika event med fokus på generationsmöten, miljö och hållbarhet. Vi hoppas att vi kan lära oss av varandra, dela tankar och idéer kring hållbarhet, samt göra något praktiskt för miljön tillsammans.  

Genom Grannskapsinitiativet vill Postkodstiftelsen bidra till att fler möts och delar upplevelser i närområdet. Vi är därför väldigt glada över att stötta Föreningen Svalorna Indien Bangladesh med en mötesplats för att stärka sammanhållningen i Spoletorp och skapa engagemang för miljön.” säger Marie Dahllöf, Generalsekreterare för Svenska Postkodstiftelsen.

Stort tack till Svenska Postkodstiftelsen och Grannskapsinnitativet! 

Vi ser fram emot en spännande tid tillsammans med ett leksaksbyte, en hållbar modevisning och mycket annat på gång. Vill du ha ett problamblad utskickat till dig via e-post eller post kan du mejla till info@svalorna.org. Du kan också hålla utkik på våra Facebook– och Instagram-konton. Vi ses där! 

Läs mer om Grannskapsinitiativet här.