Sundari vill inte gifta bort sin tonårsdotter

Hon har inget val därför att en mun mindre att mätta betyder lite mer till övriga familjen. Och därför att hon inte vet att hon har rätt att säga nej. Du kan hjälpa både mor och dotter genom att stödja det arbete Svalorna utför i Indien Bangladesh.

Ditt månadsbidrag innebär att Svalorna kan arbeta för att sprida kunskap och stärka kvinnors rättigheter och möjligheter att själva påverka sina liv.

Genom ditt bidrag får kvinnor och flickor det bättre, även om du bara avstår några hundralappar.

Vill du hjälpa Svalorna i vårt arbete för kvinnors rättigheter? Bli månadsgivare - läs om hur du gör lite längre ned på sidan

Vill du hjälpa Svalorna i vårt arbete för kvinnors rättigheter? Bli månadsgivare – läs om hur du gör lite längre ned på sidan.

Vårt arbete ger resultat

Genom Svalornas arbete har Urfolken i området Pilluri Nilgiribergen sett till att 550 familjer har fått laglig rätt till sin mark.

Genom Svalornas arbete har den lokala småbrukarorganisationen kunnat se till att 101 familjer i byn Noyabari Adarshadgram nu har tillgång till el.

Genom Svalornas arbete har kvinnliga jordbruksarbetare sett till att kvinnor i distriktet Comilla nu får samma löner som sina manliga arbetskamrater.

Bli månadsgivare nu