Kajsa

IMG_9993

Jag heter Kajsa och jag är 24 år och kommer från Göteborg. Jag har en kandidatexamen i miljövetenskap från Lunds Universitet och det är just miljöfrågor tillsammans med mänskliga rättigheter som alltid varit några av mina största intressen. Jag ska praktisera på Svalornas partnerorganisation Deccan Development Society i Indien där de jobbar med ekologiskt jordbruk, matsuveränitet och women empowerment. Jag ser verkligen fram emot att se hur partnerorganisationerna arbetar på plats och att lära sig mer om de ämnen de fokuserar på.

Jag älskar att engagera sig och att ha många olika projekt samtidigt. I Lund har jag därför varit aktiv inom studentlivet genom engagemang på bland annat Västgöta Nation och Röda Korsets ungdomsförbund. Något annat som jag älskar, är att resa och upptäcka nya platser och kulturer och nu ser jag verkligen fram emot att upptäcka Indiens kultur och att möta nya människor. I framtiden är drömmen att doktorera inom klimatanpassning och att jobba med dessa frågor på internationell nivå och jag tror att denna upplevelsen är ett steg i rätt riktning.

Har ni några frågor eller vill dela med er av något är ni varmt välkomna att maila mig på kajsa.sennemarkaldman@svalorna.org

Ha det bäst!
/ Kajsa