Frakt och leveransvillkor

Företagsinformation

För köp som sker på denna webbplats ansvarar Svalorna Indien Bangladesh, med organisationsnummer 84 50 00-42 40 och adress Spolegatan 5, 222 20 Lund.

Leverans

Vi skickar varan med B-post inom 3 arbetsdagar efter att din order har mottagits.

Digitala gåvobrev levereras till den valda e-postadressen inom 30 minuter. En kopia levereras även till beställarens e-postadress om denna skiljer sig från leveransadressen.

Vid donationer skickas ett kvitto och tackmeddelande ut till den valda e-postadressen. Detta gäller dock inte då gåvogivaren valt att vara anonym. I detta fall skickas endast de uppgifter som är nödvändiga för att genomföra transaktionen, och vi sparar sedan inte någon information som annars skulle behövas för att skicka ut något information via e-post. Som anonym givare kan du dock se din genomförda överföring hos din egen bankleverantör.

Nya medlemskap och månadsgivare meddelas via post så fort den gällande autogiro-anmälan godkänts av Bankgirocentralen. Skulle problem uppstå på vägen kommer kunden att intaktas för att rätta till eller ange ytterligare information.

Medlemskap gäller för kalenderår och blir aktivt från och med den dagen som betalningen genomförs.

Frakt

Fraktkostnad tillkommer för fysiska varor och gåvobrev, och anges alltid tydligt när du slutför din beställning.

Ångerrätt och returer

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan. Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan. Du står själv för portokostnaden av returen.

Personuppgifter och GDPR

När du ger en gåva till Svalorna Indien Bangladesh, köper något i vår webbshop, anmäler dig till vårt digitala nyhetsbrev eller väljer att bli medlem godkänner du att Svalorna Indien Bangladesh sparar dina personuppgifter, såsom namn, telefonnummer, e-post och adress. Vi sparar dessa som längst i 36 månader efter din senaste kontakt. Vi sparar dina personuppgifter för att kunna återkoppla till dig hur dina gåvor används, informera om vårt arbete och om kommande aktiviteter. Läs hela vår integritetspolicy här